Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiHack

NariQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest moze MULTIHACK na CF EU ???

Jak jest to prosze o link za kazda odpowiedz bedzie like !

Prosze nie usuwac temau.Bo przeszukalem cale google i youtube i nic znalesc nie moge.

Licze na like !

Opublikowano

chyba masz racje chyba NA lepsze jest ja zaczelem grac na hackach bo tak mnie wku***lo jak wszyscy grali nie mozna bylo normalnie grac

teraz gram tylko na OHK zombie

Licze na like !

Opublikowano

@Off-Topic

Przepraszam? To jest MPC Forum, MultiPlayer Cheats, czyli jednak to forum jest między innymi od pobierania hack'ów etc., więc czemu KIDMOD mówi, żeby ktoś się nauczył grania BEZ ? Śmieszne, po prostu ŚMIESZNE.

@Topic

Nie, nie ma multihack'a żadnego.

urechisyg.png

Opublikowano

@Offtop

Hah no to teraz żeś się poniżył ze swoją inteligencją. ^_^ :) Dostrzeganie pewnych funkcji w zdaniu to nic trudnego. :) Wystarczy przemyśleć. ;) I nie mówię tylko piszę to po pierwsze, po drugie tylko sugeruje. :P Nie mogę nakazać komuś, że ma nie grać na hackach, bo zrobi jak chce. ;) To była tylko propozycja skoro żaden hack jest nie dostępny. :)

(Czytaj mój @Topic) Wtedy nie miałem jak pomóc, bo nie było takiego hacka (nadal nie ma), więc nie wiem po co "ProUser" @Up się tak bulwersuje. :)

@Topic

Jest taki hack, lecz niestety nie mogę go podać z przyczyn prywatno-zagranicznych. ;) Eh te znajomości. ;) Pewnie niedługo i tak wyjdzie on na światło dzienne. :) Kiedy ? - Nie mam pojęcia, trzeba czekać.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

@Offtop

Hah no to teraz żeś się poniżył ze swoją inteligencją. ^_^ :) Dostrzeganie pewnych funkcji w zdaniu to nic trudnego. :) Wystarczy przemyśleć. ;) I nie mówię tylko piszę to po pierwsze, po drugie tylko sugeruje. :P Nie mogę nakazać komuś, że ma nie grać na hackach, bo zrobi jak chce. ;) To była tylko propozycja skoro żaden hack jest nie dostępny. :)

(Czytaj mój @Topic) Wtedy nie miałem jak pomóc, bo nie było takiego hacka (nadal nie ma), więc nie wiem po co "ProUser" @Up się tak bulwersuje. :).

Ja się nie bulwersuję, to po pierwsze. Po drugie to nie wprowadzaj ludzi w błąd. Zaraz zrobię temacik z fixed hlbotem, więc nie mów, że nie ma, już wiele widziałem.

Gówno (za przeproszeniem), a nie propozycja, narzucałeś to.

urechisyg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...